HTML

Magyar TV műsorok

A blog híreket, kritikákat, ajánlókat, videókat és képeket tartalmaz a magyar TV műsorokkal és a magyar televíziózással kapcsolatban.

Friss topikok

Archívum

Celeb vagyok, ments ki innen 1.01

2008.10.13. 13:57 laczkó82

A műsor alaphelyzete, hogy 10 celebet száműznek az argentin dzsungelbe és ott kell "szenvedniük" és feladatokat teljesíteni. A magyar műsor úgy épült fel, hogy a műsorvezetők élőben jelentkeztek és konferálták fel az előre felvett kisfilmeket. Ezért az egész nagyon pörgős volt. Az első kisfilm a szereplőket mutatta be, amikor még a luxus szállodában vannak. A következőkben pedig két részre oszlottak és el kellett jutniuk a bázisra. Az első csoportnak simán el kellett sétálni, míg a másiknak egy nagy vízesésen keresztül kellett leereszkedni. Ezután pedig már élő felvételeket is kaptunk, amik elég unalmasak voltak, hiszen a celebek csak ültek. Közben még jöttek videók az előző napról, amelyben kiosztotta a vezető (Czene Attila), hogy kinek mi a feladata. A vezető mindennap (?) változik. Bemutatták az első éjszakát is, aminek érdekessége Falusi Mariann horkolása volt. A végén a nézők szavazhattak, hogy ki menjen a bátoságpróbára. A bátorságpróbán egy celebnek feladatot kell teljesíteni mi közben csillagokat kell gyűjteni. Egy csillagért egy adagnyi ételt kapnak. A nézők döntése Győzikére esett, de ez várható volt.

A műsorvezetőkkel nem volt semmi gond. Balázs a Kész átveréses stílusával a hátán vitte a műsort, míg Vadon jó kiegészítő volt.

A celebek közül Győzike és Benkő Dániel tűnik a legérdekesebbnek. A sportolók egyelőre jófejek. Márk és a nők egyelőre nem sok vizet zavartak.

A műsor arculatát szerintem az eredetiből vették át ami elég gagyinak tűnt első ránézésre, de közben megszoktam és nem is volt annyira gáz.

Végszó: Magyar szinten egy simán nézhető reality ami nekem háttérzajnak tökéletesen jó lesz. Rádasul az első rész nagyon pörgött, bár ebből nagy következtetést nem lehet levonni, mert ez egy bevezető epizód volt.

Osztályzat: 5/10

A műsor mindenap látható az RTL Klubon 19:05-től.
 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika celeb vagyok ments ki innen

A bejegyzés trackback címe:

https://tvmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr51711534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása